Trainingen

Ik verzorg trainingen op het gebied van krachtgerichte begeleiding, team-samenwerking en krachtgericht leiderschap.

Mijn specialisaties zijn trainingen op het gebied van de benadering van Kracht– en Zijnsgericht coachen, persoonlijk leiderschap en het versterken van het psychologisch kapitaal in teams. Een training is mogelijk als een incompany-traject, bijvoorbeeld als onderdeel van team- of organisatieontwikkeling of innovatieprocessen op scholen.

In de afgelopen jaren heb ik projecten uitgevoerd op scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, op hbo-opleidingen, in welzijnsorganisaties en in de gezondheidssector. Daarbij werkte ik met (studieloopbaan)begeleiders, decanen, mentoren, leraren, social workers en artsen aan thema’s zoals het versterken van begeleidingsvaardigheden, het ontwikkelen van een positieve werk- en leercultuur, Krachtgericht coachen, eigenaarschap in leren en het bevorderen van een adequate leermodus/zelfregulatie.

Het is ook mogelijk om je individueel of met een deel van je team in te schrijven voor onze open-inschrijvingscursussen Kracht- en Zijnsgericht coachen (zie www.korthagen.nl).

Reacties van klanten

“Dank voor de organisatie van een paar fantastische dagen Krachtgericht Coachen. Ik hoor alleen maar enthousiaste verhalen.”  Carla Reijnierse, Projectleider Academische Opleidingsschool Passie voor Leren.

Ik wilde je nogmaals oprecht bedanken voor het faciliteren van de groepssessie met ‘My Future Works’ rond kernreflectie. Ongelooflijk hoe je erin slaagde om de groep mee te nemen in de verschillende stadia van kernreflectie; hoe je de deelnemers de ruimte gaf om terug diep in contact te komen met hun kernkwaliteiten en hen stimuleerde om van daaruit voornemens te formuleren voor hun eigen ontwikkeling. Het was heerlijk om de flow te ervaren en het effect zindert nog na. Sophie Dedrie, Business Coach & Learning Facilitator

“Ik ben echt erg blij met vanmiddag! Heel fijn om te zien hoe goed jouw programma en inhoud over krachtgerichte reflectie aansloot bij wat er nodig was. Prettige sfeer, positief over wat er al ligt en dat gecombineerd met veel zinnige aanvullingen. Dankjewel!” Inge de Jongh, Opleidingsadviseur HVO-Querido.

“Dank je wel voor de uitstekende training. Ik heb vandaag al een paar toepassingen kunnen gebruiken tijdens mijn ochtendspreekuur. Het is nog verder aan het bezinken, dus ik ben zeker dat er nog veel meer zal integreren.” Ann Macharis, huisarts, België.


Tarief

per trainingsdagdeel: € 1200,-
inclusief voorbereidingstijd, materiaal, reistijd
btw vrijgesteld