Trainingen

Ik verzorg trainingen op het gebied van krachtgerichte begeleiding, krachtgericht leiderschap,  en het ondersteunen van (kern)reflectie en intervisie.

Mijn specialisaties zijn trainingen op het gebied van de benadering van Kracht– en Zijnsgericht coachen en persoonlijk leiderschap. De training is mogelijk als een incompany-traject, bijvoorbeeld als onderdeel van team- of organisatieontwikkeling of innovatieprocessen op scholen.

In de afgelopen jaren heb ik verscheidene projecten gedaan op scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, op hbo-opleidingen en in welzijnsorganisaties. Daarbij werkte ik bijvoorbeeld met (studieloopbaan)begeleiders, decanen, mentoren en leraren aan het versterken van begeleidingsvaardigheden, het ontwikkelen van een positieve werk- en leercultuur, Krachtgericht coachen, eigenaarschap in leren en het bevorderen van een adequate leermodus/zelfregulatie.

Het is ook mogelijk om je individueel of met een deel van je team in te schrijven voor onze open-inschrijvingscursussen Kracht- en Zijnsgericht coachen (zie www.korthagen.nl).

Reacties van klanten

“Dank voor de organisatie van een paar fantastische dagen Krachtgericht Coachen. Ik hoor alleen maar enthousiaste verhalen.”  Carla Reijnierse, Projectleider Academische Opleidingsschool Passie voor Leren.

“Ik ben echt erg blij met vanmiddag! Heel fijn om te zien hoe goed jouw programma en inhoud over krachtgerichte reflectie aansloot bij wat er nodig was. Prettige sfeer, positief over wat er al ligt en dat gecombineerd met veel zinnige aanvullingen. Dankjewel!” Inge de Jongh, Opleidingsadviseur HVO-Querido.


Tarief

per trainingsdagdeel: € 1200,00
inclusief voorbereidingstijd, materiaal, reistijd
btw vrijgesteld