Coaching rondom persoonlijke vragen, relaties of werkthema’s (ook online)

Soms loopt het niet zo lekker, privé of in je werk, of je hebt behoefte aan een impuls voor je ontwikkeling. Dan is het fijn als er iemand met je meekijkt. We kijken niet alleen naar je probleem, maar ook naar jouw specifieke kwaliteiten en idealen en hoe je deze actief tot leven kunt brengen. Vanuit die basis kun je op een nieuwe manier in contact komen met jezelf en je mogelijkheden, vitaliteit (her)vinden en een nieuwe balans creëren in werk en privérelaties.
Tijdens dit proces besteden we aandacht aan (lichaams)gewaarzijn, het leren hanteren van belemmeringen en alternatieven voor overlevingspatronen en (beperkende) scripts uit je gezin van herkomst.

De aanleiding voor coaching kan ook een ontwikkelvraag zijn, bijvoorbeeld een loopbaanvraag of een wens om je eigen sterke kanten beter te leren kennen of je impact op je omgeving te versterken.

Ook relatiecoaching is mogelijk. Ik begeleid jou en je partner op een ontwikkelingsgerichte manier. We kijken daarbij naar:

  • Wat waardeer je van de ander en wat waardeer je van jezelf in de relatie?
  • Waar genieten jullie van in de relatie?
  • Hoe willen jullie het liefst met elkaar omgaan (als het lastig is of wordt) en hoe communiceer je over je wensen?
  • Welke problemen of gewoontepatronen komen jullie tegen en welke nieuwe routes zijn er mogelijk?

In de coaching werken we ervaringsgericht, inzichtgevend en met praktische huiswerkopdrachten. Ik combineer verschillende methoden, zoals Kracht- en Zijnsgericht coachen, psychosynthese, gestalt, systeemgericht werken en opstellingenwerk. Ik werk ook met mini-opstellingen waardoor meer helderheid ontstaat over je positie in werk en privérelaties en de nieuwe beweging die mogelijk is. Ik heb ook ruime ervaring met online-coaching.


Tarieven

particulieren: € 120,- (sessie van 1 uur), online € 100,-
zakelijk: € 150,- (sessie van 1 uur), online € 120,-
relatiecoaching: 150,- (sessie van 5 kwartier)
btw vrijgesteld