Teamcoaching

Bij teamcoaching focussen we op de condities om de effectiviteit en teamflow te versterken.
Soms loopt een team vast in patronen waarbij er te weinig nieuws gebeurt. Dan kan het behulpzaam zijn om met het team aan de slag te gaan en te onderzoeken hoe met elkaar meer  samenwerking, vernieuwing of resultaten bereikt kunnen worden.

Als begeleidingskundige ondersteun ik een (team) daarbij. Samen bekijken we waar het team zich in wil ontwikkelen, wat idealen en kwaliteiten van het team zijn en  welke belemmerende teampatronen aandacht behoeven.

In de afgelopen jaren heb ik tientallen teams begeleid bij effectief samenwerken, leren reflecteren, krachtgericht begeleiden en zelfsturing. Ik werk met verschillende modellen en technieken. Bijvoorbeeld met de vijf bouwstenen voor teamflow. De volgende punten kunnen hierbij aandacht krijgen: de gezamenlijke ambitie en resultaatgericht werken, oog voor ieders krachten en rollen, krachtgerichte feedback, wederzijds commitment, zelfsturing, belemmerende en constructieve patronen en voortgang monitoren. Ook heb ik veel ervaring in het opzetten van leerstructuren/intervisie op de werkplek.


Tarief per uur

€ 150,- exclusief voorbereidingstijd
btw vrijgesteld