Referenties

Coaching

Door de openheid, oprechtheid van de coach en het vertrouwen dat ze in mij heeft kon ik de zaken bespreken en de handvatten tot me nemen. Ellen werkt oprecht, respectvol, krachtgericht, doelgericht en gericht op zelfondersteuning. Ik kan Ellen bij anderen aanraden!!!

Ingrid Bullens, Coördinerend Begeleider Lunetzorg Eindhoven


In-company traject Krachtgericht coachen

Ik merk dat je theorie en praktijk heel goed beheerst, verbindt en dat goed op de groep overbrengt. Je brengt energie in de groep en reageert adequaat op signalen en vragen. Je bent erg inspirerend! Er ontstaat flow! Mooi om zo verder te gaan!

Arriën Boes, Directeur Gereformeerde Scholengemeenschap Guido


Supervisie

Ellen heeft mij in slechts één coachingssessie meer (zelf)inzicht gegeven in het toepassen van krachtgericht coachen in individuele gesprekken. Heel organisch heeft zij mij daarnaast een stap vooruit geholpen, in hoe ik mijn kernkwaliteiten kan inzetten binnen organisatieontwikkeling. Daardoor werk ik nu nog meer vanuit de kwaliteiten en kracht van teams en leidinggevenden. Heel bijzonder, hoeveel Ellen door haar enorme kennis, ervaring en menszijn, in een gesprek weet te bereiken.

Carolien Coerts, Partner in Opleiden en Mobiliteit, Zuidlaren


Supervisiegroep Krachtgericht coachen

Tijdens de supervisiegroep Krachtgericht Coachen die Ellen begeleidde, heb ik zelf kunnen ervaren hoe het is om flow te voelen wanneer kwaliteiten benoemd worden en hoe krachtig het is om mezelf in te zetten in het contact met de ander. Deze positieve methode kan ik goed inzetten tijdens de supervisie, studieloopbaanbegeleiding en stagebegeleiding met studenten.

Yvonne Boksebeld, Vakgroepvoorzitter Lerarenopleiding Omgangskunde, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden